Oferte speciale

Oferta Plutire

Pentru 4 sesiuni de plutire,
primesti una gratuit

*Oferta este valabila toata luna Decembrie. Oricine vine de 4 ori la plutire, primeste o sesiune gratuit.

Oferta Masaj Pat Jad + Terapie BrainMachine

Daca vii cu un prieten la o sesiune de plutire, primiti amandoi o sesiune de masaj si una de terapie cu BrainMachine

*Oferta este valabila toata luna Decembrie. Pachetul dureaza 2 ore in total. O persoana pluteste o ora, in timp ce a doua face o sesiune de masaj pe Pat cu Role de Jad si Turmalina Incalzite de 30 minute si o sesiune de terapie cu BrainMachine de 30 minute, dupa care se inverseaza.

Pat Masaj cu Role Jad

Numit si „Masajul la Papion” intrucat se poate face imbracat,aceasta terapie combina intr-un tot unitar si sinergic:

  • elongatia mecanica gradata a coloanei vertebrale indepartand astfel tensiunile si corectand pozitia vertebrelor;
  • moxibustia punctelor de acupunctura care sunt plasate de-a lungul coloanei;
  • emisia de radiatie infrarosie cu lungimea de unda lunga care are loc la incazirea rolelor si „butonilor ” de jad si care penetreaza tesuturile in profunzime;
  • emisia de ioni negativi ce apare la incalzirea „butonilor” de turmalina.

In functie de scopul urmarit se pot selecta diferite programe de lucru care gestioneaza miscarile rolelor de-a lungul coloanei precum si temperaturile la care se vor incazi rolele,”butonii” de jad si cei de turmalina.

Datorita emisiei de radiatie infrarosie tesuturile se incalzesc,musculatura se destinde si apare o dilatare a vaselor de sange si a capilarelor. Aceasta conduce la o circulatie mult imbunatatita si implicit la un aflux mai mare de sange oxigenat catre muschi si articulatii.

In plus apare un proces de detoxifiere profunda a organelor interne colon, splina, ficat, rinichi.

Incalzirea tesuturilor profunde genereaza arderea grasimilor. Persoanele supraponderale sunt astfel ajutate sa arda calorii si sa tina mai usor greutatea corporala sub control.

Brain Machine

Are 2 perechi de ochelari, un dispozitiv MP3 cu o pereche de casti de inalta fidelitate.

Ansamblul poate induce, in functie de programul ales, stari avansate de relaxare si concentrare precum si stari modificate de constiinta asemanatoare cu cele obtinute in starile de meditatie profunda sau transa samanica.

Cu o gama diversa de circa 50 de programe pre-instalate, Brain Machine, reduce pana la disparitia completa nivelul de stress. Programele combina intr-un mod echilibrat sunete si imagini placute determinand astfel emisferele cerebrale sa functioneze echilibrat, respiratia sa devina calma, contracturile musculare sa se diminueze si sa dispara.

In acest mod se instaleaza o stare de relaxare profunda, o perspectiva tonica asupra vietii, creste capacitatea de a accesa niveluri profunde ale constiintei si resurse nebanuite oferindu-ne solutiile mult asteptate.